Op zoek naar ziekenhuisbed huren?

ziekenhuisbed huren
Kosteloze uitleen van medische hulpmiddelen door Medicura.
Ieder product heeft een heldere product omschrijving en er is aangegeven voor wie het hulpmiddel bedoeld is. Daarnaast kunt u kiezen of u deze graag wilt lenen of huren. U kunt ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 088-007 11 00.
hoog-laagbed huren? Wij installeren het bed snel bij u thuis.
Wilt u een hoog-laagbed huren? U huurt bij ons een comfortabel en functioneel hoog-laagbed voor een aantrekkelijke prijs. Geen kil metalen ziekenhuisbed, maar een mooie uitvoering met houtaccenten voor een prettige huiselijke uitstraling. Het bed wordt snel geleverd inclusief bijpassend en afwasbaar anti-decubitus zorgmatras.
Kraamhulpmiddelen Hulpmiddelencentrum.
Het voordeel hiervan is dat u zelf kunt bepalen wanneer u het bed in uw kamer wilt plaatsen. Het huren van kraampakket A kost eenmalig 99. Deze kosten zijn voor het onderhoud, de schoonmaak en het halen en brengen van het kraampakket bij u thuis.
Home-wissner-bosserhoff Wi-bo.
Wist u al dat u bij ons ook kunt huren? Als verpleeghuis of ziekenhuis kunt u bij ons terecht voor huur voor de langere duur, adhoc en standby. Onze verhuurmodellen zijn zeer aantrekkelijk als u af en toe of plotseling gebruik wenst te maken van onze innovatieve therapiesystemen en speciale bedden. Toon al het nieuws Nieuws. LINET Group breidt uit: meerderheidsovername van BORCAD Medical. LINET Group meldt de verwerving van het meerderheidsaandeel in BORCAD Medical. Succesvolle expositie op Health Care in Gent. Van 28 tot 30 september, hebben we onze producten voorgesteld op de Health Care handelsbeurs in. Dubbelslag voor image 3-w Het wasbare ziekenhuisbed wint de IF en PlusX-award.
Hulpmiddelen Careyn.
CareynPlus-abonnees kunnen gratis hulpmiddelen lenen en krijgen 10% korting in de winkel. Heeft u een product maar kort nodig of wilt u het uitproberen vóór aanschaf? Artikelen, zoals een hometrainer, sta-opstoel, scootmobiel of lamp voor lichttherapie kunt u voor korte tijd huren.
Gratis hulpmiddelen lenen bij Medipoint.
Wassen op bed. Douche en toilethulpmiddelen. Loophulp gratis voor leden. Toilet en badkamer. Zwanger en Kind. Sta op stoelen. Hoe werkt het? Hoe werkt het? Alles over rollators. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig, omdat verpleging thuis nodig is? Of omdat u revalideert of herstelt van een operatie? Bij Medipoint kunt u terecht voor het gratis lenen van een geselecteerd assortiment hulpmiddelen met een maximale uitleentermijn.
van Axel Dongen Revalidatie Service.
Heeft u tijdelijk een rolstoel, krukken of ziekenhuisbed nodig? Dan behoort huren ook tot de mogelijkheden. Ook voor cliënten uit Nederland! Beschikt u over een defecte rolstoel, scootmobiel, ziekenhuisbed enz. dan staat onze specialist voor u klaar voor een vakkundige reparatie.
apotheek mouton Home.
Verhuur van bedden, rolstoelen, krukken, hometrainer, Grote artikelen zoals ziekenhuisbed worden binnen de 24u thuis afgeleverd. Verkoop van allerlei hulpmiddelen, verbanden, steunkousen, sportvoeding., Op regelmatige tijdstippen wordt een nieuwsbrief met nuttige informatie verstuurd. Wens je die te ontvangen, gelieve hieronder in te schrijven.
De Thuiszorgwinkels Cordaan.
Voor meer informatie of het bestellen van een hulpmiddel kunt u bellen met 0800 288 77 66 gratis. Bij zowel het lenen als huren van hulpmiddelen is het van belang dat u uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringpas bij de hand houdt.
Hoog laag bed lenen? Vegro thuiszorgwinkel.
Bent u bedlegerig of wordt u verpleegd op bed? Dan is een Hoog/Laagbed, ook wel ziekenhuisbed, een juiste keuze. Hoog/Laagbedden zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en daarom zeer geschikt voor cliënten die op bed verzorgd worden en niet gemakkelijk uit bed komen.
Huize Zonnelied Ieper Woonzorgcentrum. database.
Het woonzorgcentrum Huize Zonnelied telt 153 woongelegenheden, 129 npersoonskamers en 12 echtparenkamers. Elke kamer kan naar eigen smaak en met eigen meubilair ingericht worden. Een ziekenhuisbed, een nachttafel, RVT-zetel of andere hulpmiddelen worden door de instelling gratis ter beschikking gesteld.
Uitleendienst Bond Moyson West-Vlaanderen.
Inrichting van de ziekenkamer ziekenhuisbed. Verhoging van de mobiliteit krukken, rolwagen. Behandeling van de luchtwegen aërosol. Je kan het materiaal zelf ophalen of tegen een kleine vergoeding door ons laten leveren aan huis. Informatie en aanvragen kan via ons centraal telefoonnummer 056 230 230 optie 2 of via het contactformulier. Ons aanbod kan je ook komen bekijken op volgende adressen.: Medishop Brugge, Torhoutsesteenweg 221. Medishop Kortrijk, President Kennedypark 2. Medishop Menen, August Debunnestraat 41. Medishop Oostende, Peter Benoitstraat 7-9. Medishop Roeselare, Westlaan 206. Tab 2 Content. Onze leden kunnen voor een betaalbare prijs materiaal huren in de Medishop.

Contacteer ons